Beste kredittkort i 2019

Beste kredittkort i 2019

Kredittkortet fra Bank Norwegian gikk nok en gang helt til topps i kåringen av årets beste kredittkort.

Nytt år og nye muligheter til å skaffe seg det beste kredittkortet i 2019. Vi gir deg oversikten. Noen av opplysningene er hentet fra Finanssans.no.

Beste reisekort

Ikke overraskende, er kredittkortet bra Bank Norwegian også i år det beste reisekortet.

Her opptjener du CashPoints på alle kjøp, som deretter kan brukes til å kjøpe flybilletter hos Norwegian.

Reise- og avbestillingsforsikring følger også med når man betaler for mer 50 % eller mer av reisens totale kostnad.

Det som gjør at dette kredittkortet går helt til topps i vår kåring av beste kredittkort i 2019, er at det også er gebyrfritt varekjøp i innland OG utland – et meget godt kredittkort til bruk på reise.

Rabatter

Vi elsker rabatter.

Hva har Bygg Max, Apple Store, Radisson Blu og Proteinfabrikken til felles? Alle tilbyr rabatter gjennom re:member og deres reward-program. I tillegg til 200 andre steder, er dette et suverent kredittkort om du er på utkikk etter å spare penger på kjøp.

I tillegg får du opptil 45 dager rentefri kreditt, slik at du har god tid til å betale tilbake lånte penger.

Re:member er kredittkortet for deg som handler i nettbutikker og vil ha rabatter.

Drivstoff

365 Direkte er fortsatt kongen av «bensinkort». Her får du 3,65 % i CashBack, i tillegg til 34 øre i rabatt (ved 14 kr pr. liter) på alle ESSO-stasjoner. Ellers får du 2 % på alle andre bensinstasjoner i Norge.

Ikke bare er 365 Direkte Norges råeste bensinkort. Du får også tilgang på rabatter gjennom Danske Bank Reward. Her finner du rabatter i kjente butikker og restauranter.

Kredittkortregler

Ingen kredittkort lønner seg om du ikke betaler tilbake ved forfall. Rentenivået er såpass høyt at det skal lite til før rentekostnadene overstiger fordelene med å benytte seg av kredittkortet. Så pass på å alltid betale tilbake i tide.

Det hjelper heller ikke på økonomien om du kjøper mer enn hva du trenger, kun fordi du ser at du får rabatt på kjøpet. Alle kjøp er penger ut, uansett hva du får i rabatt. Det er kun én måte å spare penger på, å det er ved å la det stå ubrukt.

Sørg for at du oppfyller vilkårene for å få gratis reiseforsikring. Noen tror det kun gjelder reisekostnadene, som fly og tog. Men faktisk gjelder deg også for opphold. Det betyr at minst 50 % av kostnadene på både reise og opphold må være betalt med kredittkortet for å oppfylle vilkårene.

Comments are closed.